Kontakt

Kontakt

Arkimentor ApS

Syrenhaven 2

6040 Egtved

Tlf.: 51 18 80 01

 

Mail: post@arkimentor.dk

Cvr.: 31090660

 

 

Arkimentor er etableret i 2007, med speciale i byggeri i det åbne land.

Erfaringerne med byggeri i det åbne land er dog helt tilbage fra 1996, hvor Arkimentors direktør og grundlægger, Hardy Stagelund Nielsen, arbejdede som arkitekt i Landbrugets ByggeRådgivning, og arbejdede med stuehuse og agro-arkitektur som speciale frem til etableringen af Arkimentor.

 

Selvom Arkimentor er specialiseret i stuehuse og agro-arkitektur, har vi også stor erfaring med projektering af parcelhuse, industribygninger m.v.

 

Kontakt Arkimentor for at forhøre om hvordan vi kan hjælpe med at opfylde jeres ønsker.

Kontakt Arkimentor

 

Bestil et gratismøde med arkitekten

Arkimentor tilbyder et gratis og uforpligtende møde med bygherrer, der planlægger opførelse af et nyt stuehus, samt nyopførelse af parcelhuse o.l., inden for en radius af 80 km fra Egtved.

Vi afklarer gerne om jeres projekt giver mulighed for et gratismøde.

Et gratis og uforpligtende møde mener vi er til gavn for begge parter, så vi kan mødes, og afklare om kemien passer forud for et evt. samarbejde.

 

Bemærk venligst, at mødet og transporten er gratis - men evt. udgift til færge eller fly afholdes af kunden. Hvis der efterfølgende aftales samarbejde vil betalte udgifter til bro eller færge dog blive reduceret i projekteringsudgifterne.

Vi benytter os af cookies. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepteres anvendelsen af cookies. Læs mere!

Ok